Website Review




Geef domein in


← Click om te updaten

sleepokay.net

Website beoordeling sleepokay.net

 Gegenereerd op Mei 31 2018 10:11 AM

Oude statistieken? UPDATE !


De score is 50/100

SEO Content

Title

SleepOkay - Mattress Reviews, Complete and Independent



Lengte : 54

Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters.
Description

Sleepokay® Mattress Reviews , Pillow Reviews. Find your perfect mattress right now !



Lengte : 84

Perfect, uw meta description bevat tussen de 70 en 160 karakters.
Keywords



Erg slecht. We hebben geen meta keywords gevonden in uw website. Gebruik deze gratis online meta tags generator om keywords te genereren.
Og Meta Properties Goed, uw page maakt gebruik van Og Properties.
Property Content
locale en_GB
type website
title SleepOkay - Mattress Reviews, Complete and Independent
description Sleepokay® Mattress Reviews , Pillow Reviews. Find your perfect mattress right now !
url https://www.sleepokay.net/
site_name My CMS
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
7 3 7 0 4 0
  • [H1] My CMS
  • [H1] WELCOME TO SLEEPOKAY
  • [H1] Review of Different Mattress Sizes
  • [H1] 4 Important Items to Know About a Foam Mattress Pad
  • [H1] 5 Reasons to Keep Warm with a Heated Mattress Pad
  • [H1] Why You Need A Waterproof Mattress Cover
  • [H1] Secondary Menu
  • [H2] If you have been searching online for a Mattress reviews then we have what you are looking for !
  • [H2] Our Team
  • [H2] Latest news
  • [H3] MATTRESS REVIEWS
  • [H3] BEST OF THE BEST
  • [H3] BEST COUPONS
  • [H3] Mattress Discount Codes
  • [H3] About Us
  • [H3] Reviews
  • [H3] Pages
  • [H5] Best Mattress Reviews Web Resource
  • [H5] Saad Zakaria
  • [H5] Editor
  • [H5] Neal Wegner
Afbeeldingen We vonden 8 afbeeldingen in de pagina.

4 alt attributen ontbreken. Voeg alternatieve text toe zodat zoekmachines beter kunnen beoordelen wat het onderwerp van de afbeeldingen is.
Text/HTML Ratio Ratio : 13%

De ratio van text tot HTML code is below 15 procent, dit betekent dat uw pagina waarschijnlijk meer tekst nodig heeft.
Flash Perfect, geen Flash content gevonden in uw website.
Iframe Perfect, er zijn geen Iframes in uw website aangetroffen.

Herschreven URL Perfect. Uw links zien er vriendelijk uit!
Underscores in de URLs Perfect! Geen underscores gevonden in uw URLs.
In-page links We vonden een totaal van 10 links inclusie 0 link(s) naar bestanden



Ankertekst Type samenstelling
Skip to content Intern doFollow
My CMS Intern doFollow
Mattress Reviews Intern doFollow
Review of Different Mattress Sizes Intern doFollow
admin Intern doFollow
4 Important Items to Know About a Foam Mattress Pad Intern doFollow
5 Reasons to Keep Warm with a Heated Mattress Pad Intern doFollow
Why You Need A Waterproof Mattress Cover Intern doFollow
Clarina Extern noFollow
WordPress Extern noFollow

SEO Keywords

Keywords Cloud more reviews bed pad sleep mattress sleepokay read cover need
Keywords Consistentie
Keyword Content Title Keywords Description Headings
mattress 17
reviews 10
more 5
pad 5
read 4

Bruikbaarheid

Url Domein : sleepokay.net
Lengte : 13
Favicon Erg slecht. We hebben geen favicon icoon gevonden. Deze trekken de aandacht van bezoekers in de regel.
Printbaarheid Jammer. We vonden geen Print-Vriendelijke CSS.
Taal Goed. Uw ingestelde taal is en.
Dublin Core Deze pagina maakt geen gebruik van Dublin Core.

Document

Doctype HTML 5
Encoding Perfect. Uw ingestelde Charset is UTF-8.
W3C Validiteit Fouten : 5
Waarschuwingen : 26
E-mail Privacy Geweldig er is geen e-mail adres gevonden als platte tekst!
Niet ondersteunde HTML Geweldig! We hebben geen niet meer ondersteunde HTMl tags gevonden in uw HTML.
Speed Tips
Geweldig, uw website heeft geen tabellen in een tabel.
Jammer, uw website maakt gebruik van inline styles.
Jammer, uw website heeft teveel CSS bestanden (meer dan 4).
Jammer, uw website heeft teveel JS bestanden (meer dan 6).
Perfect, uw website haalt voordeel uit gzip.

Mobile

Mobile Optimization
Apple Icon
Meta Viewport Tag
Flash content

Optimalisatie

XML Sitemap Ontbrekend

Uw website heeft geen XML sitemap- dit kan problematisch zijn.

Een sitemap vermeld url's die beschikbaar zijn voor crawlen en kan extra informatie bevatten zoals uw laatste site-updates, frequentie van wijzigingen en het belang van de url's. Dit laat zoekmachines toe om de site intelligenter te doorzoeken.
Robots.txt Ontbrekend

Uw website heeft geen robots.txt bestand - wat problematisch kan zijn.

Een robots.txt bestand laat u toe om de toegang voor zoekmachinerobots te beperken en voorkomt ook toegang tot specifieke directory's en pagina's Het geeft ook aan waar de XML sitemap te vinden is.
Analytics Ontbrekend

We hadden niet op te sporen van een analytics tool op deze website geplaatst.

Web Analytics laat u toe de bezoekersactiviteit op uw website te meten. U zou minstens 1 Analytics tool geïnstalleerd moeten hebben en een extra tool voor de bevestiging van de resultaten.

PageSpeed Insights


70 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 3 blokkerende scriptbronnen en 10 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • https://www.sleepokay.net/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.12.4
  • https://www.sleepokay.net/wp-includes/js/jquery/jquery-migrate.min.js?ver=1.4.1
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/social-pug/assets/js/front-end.js?ver=4.9.10

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/llorix-one-companion/css/style.css?ver=4.9.10
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/social-pug/assets/css/style-frontend.css?ver=4.9.10
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/wp-review/assets/css/wp-review.css?ver=4.0.13
  • https://fonts.googleapis.com/css?family=Cabin%3A400%2C600%7COpen+Sans%3A400%2C300%2C600&ver=4.9.10
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/css/font-awesome.min.css?ver=4.4.0
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/css/bootstrap.min.css?ver=3.3.1
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/clarina/style.css?ver=1.0.0
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/style.css?ver=4.9.10
  • https://fonts.googleapis.com/css?family=Titillium+Web%3A400%2C400i%2C600%2C700%7CAssistant%3A700%2C400%2C800&subset=latin%2Clatin-ext
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/clarina/style.css?ver=1.0.0
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
Gebruikmaken van browsercaching
Wanneer je in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt, geef je de browser opdracht eerder gedownloade bronnen van de lokale schijf te gebruiken in plaats van deze via het netwerk te laden.

Maak gebruik van browsercaching voor de volgende cachebare bronnen:

  • https://sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/19260543_120445321887260_2806315849902188815_n-300x300.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/19275236_119799851953131_3397959393532730942_n-300x300.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/19429956_120577215207273_2961098309111852463_n-300x300.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/clarina/images/under-title.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/images/loader-red.gif (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/06.10.14-1-150x150.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/06.10.14-150x150.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/06.10.14-2-150x150.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/06.10.14-3-150x150.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/baby-blue-830x450.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/iStock-873492684-min.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/06/bear-mattress-review-150x150.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/06/site-logo.png (maximum duur niet gespecificeerd)
Informatie over de oplossing voor dit probleem
CSS verkleinen
Wanneer je CSS-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein CSS voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 6,8 KB (een besparing van 19%).

  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/style.css?ver=4.9.10 kan na comprimeren 3,9 KB besparen (een besparing van 19%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/clarina/style.css?ver=1.0.0 kan na comprimeren 1,6 KB besparen (een besparing van 20%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/wp-review/assets/css/wp-review.css?ver=4.0.13 kan na comprimeren 642 B besparen (een besparing van 19%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/social-pug/assets/css/style-frontend.css?ver=4.9.10 kan na comprimeren 476 B besparen (een besparing van 18%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/llorix-one-companion/css/style.css?ver=4.9.10 kan na comprimeren 189 B besparen (een besparing van 14%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
HTML verkleinen
Wanneer je HTML-code comprimeert, inclusief eventuele inline JavaScript- en CSS-code, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein HTML voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 1,2 KB (een besparing van 13%).

  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/ kan na comprimeren 1,2 KB besparen (een besparing van 13%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 2,6 KB (een besparing van 28%).

  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/js/custom.all.js?ver=2.0.2 kan na comprimeren 1,4 KB besparen (een besparing van 28%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/wp-review/assets/js/main.js?ver=4.0.13 kan na comprimeren 384 B besparen (een besparing van 32%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/js/custom.home.js?ver=1.0.0 kan na comprimeren 382 B besparen (een besparing van 31%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/social-pug/assets/js/front-end.js?ver=4.9.10 kan na comprimeren 185 B besparen (een besparing van 25%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/js/plugin.home.js?ver=1.0.1 kan na comprimeren 106 B besparen (een besparing van 26%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/js/skip-link-focus-fix.js?ver=1.0.0 kan na comprimeren 104 B besparen (een besparing van 25%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 7,1 KB (een besparing van 29%).

  • Het comprimeren van https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/06/site-logo.png kan 5,3 KB besparen (een besparing van 36%).
  • Het comprimeren van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/clarina/images/under-title.png kan 799 B besparen (een besparing van 55%).
  • Het comprimeren van https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/06.10.14-2-150x150.jpg kan 506 B besparen (een besparing van 11%).
  • Het comprimeren van https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/06.10.14-3-150x150.jpg kan 439 B besparen (een besparing van 13%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  4 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.


99 / 100    Gebruikerservaring
  Overweeg dit te corrigeren:
Geschikte formaten voor tikdoelen
Sommige links/knoppen op je webpagina zijn te klein zodat een gebruiker er niet gemakkelijk op kan tikken op een touchscreen. Overweeg deze tikdoelen groter te maken om een betere functionaliteit te leveren aan gebruikers.

De volgende tikdoelen bevinden zich te dicht in de buurt van andere tikdoelen. Er is mogelijk aanvullende tussenruimte vereist.

  • Het tikdoel <a href="#content" class="skip-link screen-reader-text">Skip to content</a> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <a href="https://twitter.com/SleepokayN">fa-twitter</a> en 1 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <a href="https://www.sl…et/2018/06/02/">June 2, 2018</a> en 2 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  4 uitgevoerde regels
Details weergeven
Plug-ins vermijden

Het lijkt erop dat je pagina geen plug-ins gebruikt, waardoor content op veel platforms mogelijk niet bruikbaar is. Meer informatie over het belang van het vermijden van plug-ins.

De viewport configureren

Op je pagina is een viewport opgegeven die overeenkomt met het formaat van het apparaat, waardoor de pagina correct kan worden weergegeven op alle apparaten. Meer informatie over het configureren van viewports.

Formaat van content aanpassen aan viewport

De content van je pagina past binnen de viewport. Meer informatie over het formaat van content aanpassen aan de viewport.

Leesbare lettergrootten gebruiken

Deze tekst op je pagina is leesbaar. Meer informatie over het gebruik van leesbare lettergrootten.


84 / 100    Snelheid
  Overweeg dit te corrigeren:
Gebruikmaken van browsercaching
Wanneer je in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt, geef je de browser opdracht eerder gedownloade bronnen van de lokale schijf te gebruiken in plaats van deze via het netwerk te laden.

Maak gebruik van browsercaching voor de volgende cachebare bronnen:

  • https://sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/19260543_120445321887260_2806315849902188815_n-300x300.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/19275236_119799851953131_3397959393532730942_n-300x300.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/19429956_120577215207273_2961098309111852463_n-300x300.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/social-pug/assets/fonts/socialpug.woff (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/clarina/images/under-title.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/images/loader-red.gif (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/06.10.14-1-150x150.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/06.10.14-150x150.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/06.10.14-2-150x150.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/06.10.14-3-150x150.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/baby-blue-830x450.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/iStock-873492684-min.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/06/bear-mattress-review-150x150.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/06/site-logo.png (maximum duur niet gespecificeerd)
Informatie over de oplossing voor dit probleem
CSS verkleinen
Wanneer je CSS-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein CSS voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 6,8 KB (een besparing van 19%).

  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/style.css?ver=4.9.10 kan na comprimeren 3,9 KB besparen (een besparing van 19%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/clarina/style.css?ver=1.0.0 kan na comprimeren 1,6 KB besparen (een besparing van 20%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/wp-review/assets/css/wp-review.css?ver=4.0.13 kan na comprimeren 642 B besparen (een besparing van 19%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/social-pug/assets/css/style-frontend.css?ver=4.9.10 kan na comprimeren 476 B besparen (een besparing van 18%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/llorix-one-companion/css/style.css?ver=4.9.10 kan na comprimeren 189 B besparen (een besparing van 14%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
HTML verkleinen
Wanneer je HTML-code comprimeert, inclusief eventuele inline JavaScript- en CSS-code, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein HTML voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 1,2 KB (een besparing van 13%).

  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/ kan na comprimeren 1,2 KB besparen (een besparing van 13%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 2,6 KB (een besparing van 28%).

  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/js/custom.all.js?ver=2.0.2 kan na comprimeren 1,4 KB besparen (een besparing van 28%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/wp-review/assets/js/main.js?ver=4.0.13 kan na comprimeren 384 B besparen (een besparing van 32%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/js/custom.home.js?ver=1.0.0 kan na comprimeren 382 B besparen (een besparing van 31%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/social-pug/assets/js/front-end.js?ver=4.9.10 kan na comprimeren 185 B besparen (een besparing van 25%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/js/plugin.home.js?ver=1.0.1 kan na comprimeren 106 B besparen (een besparing van 26%).
  • Het verkleinen van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/js/skip-link-focus-fix.js?ver=1.0.0 kan na comprimeren 104 B besparen (een besparing van 25%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 3 blokkerende scriptbronnen en 10 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • https://www.sleepokay.net/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.12.4
  • https://www.sleepokay.net/wp-includes/js/jquery/jquery-migrate.min.js?ver=1.4.1
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/social-pug/assets/js/front-end.js?ver=4.9.10

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/llorix-one-companion/css/style.css?ver=4.9.10
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/social-pug/assets/css/style-frontend.css?ver=4.9.10
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/plugins/wp-review/assets/css/wp-review.css?ver=4.0.13
  • https://fonts.googleapis.com/css?family=Cabin%3A400%2C600%7COpen+Sans%3A400%2C300%2C600&ver=4.9.10
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/css/font-awesome.min.css?ver=4.4.0
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/css/bootstrap.min.css?ver=3.3.1
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/clarina/style.css?ver=1.0.0
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/llorix-one-lite/style.css?ver=4.9.10
  • https://fonts.googleapis.com/css?family=Titillium+Web%3A400%2C400i%2C600%2C700%7CAssistant%3A700%2C400%2C800&subset=latin%2Clatin-ext
  • https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/clarina/style.css?ver=1.0.0
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 13,1 KB (een besparing van 53%).

  • Het comprimeren en wijzigen van het formaat van https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/06/site-logo.png kan 11,4 KB besparen (een besparing van 75%).
  • Het comprimeren van https://www.sleepokay.net/wp-content/themes/clarina/images/under-title.png kan 799 B besparen (een besparing van 55%).
  • Het comprimeren van https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/06.10.14-2-150x150.jpg kan 506 B besparen (een besparing van 11%).
  • Het comprimeren van https://www.sleepokay.net/wp-content/uploads/2018/05/06.10.14-3-150x150.jpg kan 439 B besparen (een besparing van 13%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  4 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.



*De resultaten worden 30 seconden in het cachegeheugen opgeslagen. Als u wijzigingen heeft aangebracht aan uw pagina, wacht u 30 seconden voordat u de test opnieuw uitvoert.