Website Review




Geef domein in


← Click om te updaten

urlof.site

Website beoordeling urlof.site

 Gegenereerd op Juli 17 2017 05:46 AM

Oude statistieken? UPDATE !


De score is 59/100

SEO Content

Title

Free URL Shortener [Short Url, Tiny Links] | URLof.site



Lengte : 55

Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters.
Description

Free URL Shortener, Link Management Platform and Online Bookmark Manager. Shorten and Customize a Long Link into a Short Link With a Complete Analytic and Powerful Dashboard.



Lengte : 174

Let op, uw meta description zou tussen de 70 en 160 karakters (spaces included) moeten bevatten.
Keywords

url shortener, shorten url, url tool, shortener link, short url, shorten link, short link, free url shortener, free shorten link, url redirector, free seo tool, tiny url, shorten urls, bookmark, bookm



Goed, uw bevat meta keywords.
Og Meta Properties Goed, uw page maakt gebruik van Og Properties.
Property Content
type website
url http://urlof.site
title Free URL Shortener [Short Url, Tiny Links] | URLof.site
description Free URL Shortener, Link Management Platform and Online Bookmark Manager. Shorten and Customize a Long Link into a Short Link With a Complete Analytic and Powerful Dashboard.
image http://s.wordpress.com/mshots/v1/http://urlof.site?w=800
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
1 2 11 0 4 0
  • [H1] Free URL Shortener Free URL Shortener, Link Management Platform and Online Bookmark Manager. Shorten and Customize a Long Link into a Short Link With a Complete Analytic and Powerful Dashboard.
  • [H2] Complete Analytics Track each and every user who clicks a link.
  • [H2] Powerful Dashboard One dashboard to manage everything.
  • [H3] Custom Alias
  • [H3] Password Protect
  • [H3] Description
  • [H3] Geotargeting Add more locations
  • [H3] Password Protect
  • [H3] Geotarget
  • [H3] Bundle
  • [H3] Share
  • [H3] 1491
  • [H3] 92948
  • [H3] 282
  • [H5] Please paste your URL first and then select which domain to use for shorten your link.
  • [H5] Please share our free service, this will help us move forward.
  • [H5] Our app is now available on Google Play.
  • [H5] Sponsored Links
Afbeeldingen We vonden 5 afbeeldingen in de pagina.

Goed, de meeste of alle afbeeldingen hebben een alt tekst
Text/HTML Ratio Ratio : 23%

Goed, De ratio van text tot HTML code hoger dan 15, maar lager dan 25 procent.
Flash Perfect, geen Flash content gevonden in uw website.
Iframe Jammer, u heeft Iframes in uw website, dit betekent dat deze content niet kan worden geïndexeerd.

Herschreven URL Perfect. Uw links zien er vriendelijk uit!
Underscores in de URLs Perfect! Geen underscores gevonden in uw URLs.
In-page links We vonden een totaal van 17 links inclusie 0 link(s) naar bestanden



Ankertekst Type samenstelling
Get Started Intern doFollow
Login Intern doFollow
Advanced Options Intern doFollow
url shortener Intern doFollow
vid mp3 download Extern doFollow
Privacy Policy Intern doFollow
Abuse Intern doFollow
Contact Intern doFollow
English Intern doFollow
Thai Intern doFollow
Español Intern doFollow
Farsi Intern doFollow
Francais Intern doFollow
Deutsch Intern doFollow
Italiano Intern doFollow
Pусский Intern doFollow
Português Intern doFollow

SEO Keywords

Keywords Cloud saint shortener custom shorten republic url free short islands island
Keywords Consistentie
Keyword Content Title Keywords Description Headings
url 17
islands 14
shortener 8
saint 7
republic 7

Bruikbaarheid

Url Domein : urlof.site
Lengte : 10
Favicon Goed, uw website heeft een favicon.
Printbaarheid Jammer. We vonden geen Print-Vriendelijke CSS.
Taal Goed. Uw ingestelde taal is en.
Dublin Core Deze pagina maakt geen gebruik van Dublin Core.

Document

Doctype HTML 5
Encoding Perfect. Uw ingestelde Charset is UTF-8.
W3C Validiteit Fouten : 25
Waarschuwingen : 3
E-mail Privacy Geweldig er is geen e-mail adres gevonden als platte tekst!
Niet ondersteunde HTML
Niet ondersteunde tags Voorkomende
<center> 11
We hebben niet meer ondersteunde HTML tags gevonden in uw HTML, we adviseren u deze te verwijderen.
Speed Tips
Geweldig, uw website heeft geen tabellen in een tabel.
Jammer, uw website maakt gebruik van inline styles.
Jammer, uw website heeft teveel CSS bestanden (meer dan 4).
Jammer, uw website heeft teveel JS bestanden (meer dan 6).
Perfect, uw website haalt voordeel uit gzip.

Mobile

Mobile Optimization
Apple Icon
Meta Viewport Tag
Flash content

Optimalisatie

XML Sitemap Geweldig, uw website heeft een XML sitemap.

http://urlof.site/sitemap.xml
Robots.txt Ontbrekend

Uw website heeft geen robots.txt bestand - wat problematisch kan zijn.

Een robots.txt bestand laat u toe om de toegang voor zoekmachinerobots te beperken en voorkomt ook toegang tot specifieke directory's en pagina's Het geeft ook aan waar de XML sitemap te vinden is.
Analytics Perfect, uw website heeft een analytics tool.

   Google Analytics

PageSpeed Insights


69 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 8 blokkerende scriptbronnen en 3 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.0.3/jquery.min.js?v=2.0.3
  • http://urlof.site/static/bootstrap.min.js
  • http://urlof.site/static/application.fn.js?v=1.0
  • http://urlof.site/static/application.js?v=1.0
  • http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/chosen/1.1.0/chosen.jquery.min.js?v=1.1.0
  • http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/iCheck/1.0.1/icheck.min.js?v=1.0.1
  • https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/clipboard.js/1.5.15/clipboard.min.js?v=1.5.15
  • http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/pace/0.4.17/pace.js?v=0.4.17

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • http://urlof.site/static/css/bootstrap.min.css
  • http://urlof.site/themes/cleanex/style.css
  • http://urlof.site/static/css/components.min.css
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
Gebruikmaken van browsercaching
Wanneer je in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt, geef je de browser opdracht eerder gedownloade bronnen van de lokale schijf te gebruiken in plaats van deze via het netwerk te laden.

Maak gebruik van browsercaching voor de volgende cachebare bronnen:

  • http://urlof.site/content/auto_site_logo.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/static/bootstrap.min.js (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/static/css/bootstrap.min.css (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/static/css/components.min.css (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/static/dashboard.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/static/fonts/glyphicons-halflings-regular.woff (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/static/stats.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/themes/cleanex/style.css (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/urlofsite.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.google.com/recaptcha/api.js?hl=en (5 minuten)
  • https://www.google.com/recaptcha/api2/webworker.js?hl=en&v=v1520231465640 (5 minuten)
  • http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (60 minuten)
  • http://www.google-analytics.com/analytics.js (2 uur)
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 2 KB (een besparing van 18%).

  • Het verkleinen van http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/pace/0.4.17/pace.js?v=0.4.17 kan na comprimeren 750 B besparen (een besparing van 13%).
  • Het verkleinen van http://urlof.site/static/application.js?v=1.0 kan na comprimeren 583 B besparen (een besparing van 24%).
  • Het verkleinen van http://urlof.site/static/server.js?v=1.0 kan na comprimeren 461 B besparen (een besparing van 22%).
  • Het verkleinen van http://urlof.site/static/application.fn.js?v=1.0 kan na comprimeren 302 B besparen (een besparing van 21%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 22,1 KB (een besparing van 81%).

  • Het comprimeren en wijzigen van het formaat van http://urlof.site/content/auto_site_logo.png kan 21,1 KB besparen (een besparing van 89%).
  • Het comprimeren van http://urlof.site/urlofsite.png kan 1 KB besparen (een besparing van 28%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  6 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

CSS verkleinen

Je CSS is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van CSS.

HTML verkleinen

Je HTML is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van HTML.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.


99 / 100    Gebruikerservaring
  Overweeg dit te corrigeren:
Geschikte formaten voor tikdoelen
Sommige links/knoppen op je webpagina zijn te klein zodat een gebruiker er niet gemakkelijk op kan tikken op een touchscreen. Overweeg deze tikdoelen groter te maken om een betere functionaliteit te leveren aan gebruikers.

De volgende tikdoelen bevinden zich te dicht in de buurt van andere tikdoelen. Er is mogelijk aanvullende tussenruimte vereist.

  • Het tikdoel <div id="abgc" class="abgc">Ads byGoogle</div> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen final.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  4 uitgevoerde regels
Details weergeven
Plug-ins vermijden

Het lijkt erop dat je pagina geen plug-ins gebruikt, waardoor content op veel platforms mogelijk niet bruikbaar is. Meer informatie over het belang van het vermijden van plug-ins.

De viewport configureren

Op je pagina is een viewport opgegeven die overeenkomt met het formaat van het apparaat, waardoor de pagina correct kan worden weergegeven op alle apparaten. Meer informatie over het configureren van viewports.

Formaat van content aanpassen aan viewport

De content van je pagina past binnen de viewport. Meer informatie over het formaat van content aanpassen aan de viewport.

Leesbare lettergrootten gebruiken

Deze tekst op je pagina is leesbaar. Meer informatie over het gebruik van leesbare lettergrootten.


83 / 100    Snelheid
  Overweeg dit te corrigeren:
Gebruikmaken van browsercaching
Wanneer je in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt, geef je de browser opdracht eerder gedownloade bronnen van de lokale schijf te gebruiken in plaats van deze via het netwerk te laden.

Maak gebruik van browsercaching voor de volgende cachebare bronnen:

  • http://urlof.site/content/auto_site_logo.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/static/bootstrap.min.js (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/static/css/bootstrap.min.css (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/static/css/components.min.css (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/static/dashboard.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/static/fonts/glyphicons-halflings-regular.woff (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/static/stats.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/themes/cleanex/style.css (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://urlof.site/urlofsite.png (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.google.com/recaptcha/api.js?hl=en (5 minuten)
  • https://www.google.com/recaptcha/api2/webworker.js?hl=en&v=v1520231465640 (5 minuten)
  • http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (60 minuten)
  • http://www.google-analytics.com/analytics.js (2 uur)
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 2 KB (een besparing van 18%).

  • Het verkleinen van http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/pace/0.4.17/pace.js?v=0.4.17 kan na comprimeren 750 B besparen (een besparing van 13%).
  • Het verkleinen van http://urlof.site/static/application.js?v=1.0 kan na comprimeren 583 B besparen (een besparing van 24%).
  • Het verkleinen van http://urlof.site/static/server.js?v=1.0 kan na comprimeren 461 B besparen (een besparing van 22%).
  • Het verkleinen van http://urlof.site/static/application.fn.js?v=1.0 kan na comprimeren 302 B besparen (een besparing van 21%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 10 blokkerende scriptbronnen en 3 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.0.3/jquery.min.js?v=2.0.3
  • http://urlof.site/static/bootstrap.min.js
  • http://urlof.site/static/application.fn.js?v=1.0
  • http://urlof.site/static/application.js?v=1.0
  • http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/chosen/1.1.0/chosen.jquery.min.js?v=1.1.0
  • http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/iCheck/1.0.1/icheck.min.js?v=1.0.1
  • https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/clipboard.js/1.5.15/clipboard.min.js?v=1.5.15
  • http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/pace/0.4.17/pace.js?v=0.4.17
  • https://www.google.com/recaptcha/api.js?hl=en
  • http://urlof.site/static/server.js?v=1.0

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • http://urlof.site/static/css/bootstrap.min.css
  • http://urlof.site/themes/cleanex/style.css
  • http://urlof.site/static/css/components.min.css
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 22,1 KB (een besparing van 81%).

  • Het comprimeren en wijzigen van het formaat van http://urlof.site/content/auto_site_logo.png kan 21,1 KB besparen (een besparing van 89%).
  • Het comprimeren van http://urlof.site/urlofsite.png kan 1 KB besparen (een besparing van 28%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Prioriteit geven aan zichtbare content
Je pagina vereist extra netwerkomleidingen om content boven de vouw weer te geven. Voor optimale prestaties beperk je de hoeveelheid HTML-code die is vereist voor het weergeven van content boven de vouw.

De volledige HTML-reactie was onvoldoende om de content boven de vouw weer te geven. Dit geeft meestal aan dat aanvullende bronnen (geladen na het parseren van de HTML) zijn vereist om content boven de vouw weer te geven. Geef prioriteit aan zichtbare content die nodig is voor weergave boven de vouw door deze rechtstreeks op te nemen in de HTML-reactie.

  • Slechts ongeveer 29% van de uiteindelijke content boven de vouw kan worden weergegeven met de volledige HTML-reactie snapshot:14.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  5 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

CSS verkleinen

Je CSS is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van CSS.

HTML verkleinen

Je HTML is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van HTML.



*De resultaten worden 30 seconden in het cachegeheugen opgeslagen. Als u wijzigingen heeft aangebracht aan uw pagina, wacht u 30 seconden voordat u de test opnieuw uitvoert.